Mittapuvun tilaaminen

TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on yleensä noin kahdeksan viikkoa, tämä riippuu myös tilattavien tuotteiden määrästä.


SOVITUKSEEN LIITTYVÄT ASIAT

Mittapukua tilattaessa ensimmäiseen käyntiin kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Toimitusajasta johtuen, sovitusaika olisi hyvä varata mahdollisimman pian. Ajan voit varata joko soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta. Jos jokin asia mietityttää, niin annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakkaan olisi hyvä miettiä jo ennen sovitukseen tulemista puvun käyttötarkoitusta ja sitä minkä tyyppisen puvun hän haluaa. Henkilökuntamme auttaa mielellään näissä kysymyksissä, jos asiakkaalle itsellään ei ole selkeää kuvaa haluamastaan puvusta.

Sovitustilanteessa annamme asiakkaalle mahdollisimman hyvin istuvat sovitusvaatteet, jotta otettavat mitat olisivat mahdollisimman tarkat. Sovitustilanteessa otamme asiakkaasta myös 3 vartalokuvaa (emme kuvaa asiakkaan kasvoja), poistamme kuvat välittömästi sen jälkeen, kun niiden säilyttämiseen ei ole tarvetta. Asiakas voi halutessaan kieltäytyä kuvista.

Käymme läpi asiakkaan toiveet liittyen puvun malliin ja mitoitukseen, samalla mietimme, että minkä tyyppinen materiaali ja kuosi toimisivat parhaiten halutussa mallissa.

Autamme asiakasta kankaiden ja yksityiskohtien valinnassa kuvien avulla, jotta asiakas saa mahdollisimman selvän kuvan tuotteesta, jota on tilaamassa. Käymme läpi myös myyntiehdot hyvin tarkasti.

Tämän jälkeen otamme asiakkaasta kaikki tarvittavat mitat ja kirjaamme ne ylös. Asiakas saa tilauksestaan kirjallisen tilauslomakkeen, josta käy selville tilatut tuotteet sekä kaupan ehdot.

Sovitushetkellä veloitamme tilauksesta varausmaksun, jota ei palauteta mahdollisessa kaupanpurkutilanteessa.

TILATUN PUVUN NOUTOSOVITUS

Ilmoitamme asiakkaalle välittömästi, kun puku on saapunut meille ja varaamme hänelle ajan noutosovitukseen. Noutosovituksessa katsomme puvun istuvuuden sekä hihan ja lahkeiden mitat ja tarkastamme, tarvitseeko pukuun tehdä vielä jotain muutoksia. Kaikki tässä vaiheessa tehtävät muutokset kuuluvat puvun hintaan ja niistä ei veloiteta erikseen.

Opastamme asiakasta myös puvun huollossa ja ylläpidossa, jotta puku säilyisi käyttökelpoisena pidempään.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan ja opastamaan teitä kaikissa puvun hankintaan liittyvissä asioissa.