Mittatilauspuvut

Hyvin istuva puku kuuluisi jokaisen miehen vaatekaappiin. Pukua hankittaessa kannattaa miettiä puvun käyttötarkoitusta; onko puku päivittäinen työasusi vai tarvitsetko pukua satunnaisesti. Tumman puvun käyttöähän ei ole rajattu vain juhlakäyttöön, puvun takki ja housut ovat yhdisteltävissä rennompaan pukeutumiseen muiden vaatteiden kanssa, siten saat puvulle monipuolisempaa käyttöä. Laadukas ja hyvin tehty puku kestää aikaa ja pysyy oikein hoidettuna käyttökelpoisena vuosia.

Oletko hakemassa uutta tyyliä omannäköisellä puvulla vai etsimässä edustavaa ja laadukasta pukua työkäyttöön? Kenties tulossa on tärkeät juhlat ja haluat panostaa pukeutumiseen? Vai haetko vain uutta ilmettä ja persoonallisuutta vaatetuksen kautta?

Kauttamme saat mitoillasi tehdyn ja istuvan pukukokonaisuuden ja voit itse valita haluamasi mallin, pukukankaan, vuorituksen sekä puvun tyylin. Mittapukumme valmistetaan ammattitaidolla juuri sinun mitoillasi. Pukukokonaisuuden voit valita 2- tai 3-osaisena.

Meillä on kattava valikoima laadukkaita kankaita mm. Italiasta. Kaikki kankaamme ovat 100% laadukasta villaa. Kangasvalikoimassamme on useita eri kuoseja mistä valita, esim. ruudullista tai liituraitaa. Värivaihtoehtoja kankaisiin on kymmenittäin. Myös vuorikankaat sekä napit voit valita useista vaihtoehdoista.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina opastamaan ja auttamaan sinua kaikissa mittatilauspuvun hankintaan liittyvissä asioissa.

kuvituskuva