Mittatilauspaidat

Yksi miehen vaatekaapin must have-tuotteista on kauluspaita. Kauluspaita sopii kaikkeen käyttötarkoitukseen; päivittäisenä työvaatteena, satunnaisena juhlavaatteena tai rennosti arkipukeutumisessa. Kauluspaidassa kannattaa todella satsata laatuun. Hyvälaatuinen paita pysyy oikein hoidettuna käyttökelpoisena pitkään, joten kannattaa suosia luonnonmateriaaleja paitaa valitessa. Tyylikäs kauluspaita on yhdisteltävissä useisiin eri tyyleihin; rennosti farkkujen kanssa tai vaikkapa neulepaidan alle ja mitäpä olisi tyylikäs puku ilman täydellistä kauluspaitaa.

Puuttuuko kaapistasi käyttökelpoinen ja istuva kauluspaita kokonaan vai onko kaapissasi kenties liian pieneksi käynyt rippijuhliin hankittu paita? Tarvitsetko päivitystä työpaitoihisi tai kokonaan uutta ilmettä businesspukeutumiseesi? Vai haluatko monipuolistaa pukeutumistasi helposti?

Meiltä saat mitoillasi tehdyt ja laadukkaat kauluspaidat. Kaikki paitakankaamme ovat 100% laadukasta puuvillaa. Väri- ja kuosivalikoimamme on todella laaja. Paidassa voit vaikuttaa yksityiskohtiin, mm. valita mieleisesi napit.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina opastamaan ja auttamaan sinua kaikissa paidan hankintaan liittyvissä asioissa.

kuvituskuva