Vuokrauksen eri vaiheet

1. Sovitusajan varaus
2. Sovitus ja tuotteiden varaus
3. Tuotteiden haku
4. Puvun palautus


1. Sovitusajan varaus

Sovitusajan voi varata joko suoraan nettisivuiltamme tai puhelimitse. Netistä varattaessa ajat menevät pääsääntöisesti henkilömäärän mukaan. Lyhin varattava sovitusaika on 30 min. Yli 2:n hlö:n sovitukset ja heti mukaan otettavien pukujen sovitukset tulee varata puhelimitse. Jos kokee, että ei oikein tiedä mitä olisi sovittamassa ja kaipaa hieman enemmän aikaa, sovitusaika kannattaa varata puhelimitse tai varata sovituskalenterista esim. 60 min ajan. Sovitusajan varanneet menevät aina muiden edelle. Pukujen sovitukseen tarvitsee aina vapaan sovituskopin ja sovittajan. Jos jokin asia sovitusajan varaamisessa mietityttää, suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse. Tällöin osaamme neuvoa ja antaa vinkkejä.

2. Sovitus ja tuotteiden varaus

Ennen tuotteiden sovitusta sovimme puvun nouto- ja palautuspäivän. Näin tiedämme, onko sovitettava tuote vapaana kyseisenä ajankohtana. Sovitamme yleensä kaikki pukukokonaisuuden osat asiakkaan päälle, jotta jo sovitusvaiheessa saa mahdollisimman hyvän kuvan siitä, miltä puku varusteineen näyttää puettuna. Sovitukseen tultaessa asiakkaan ei tarvitse tietää omia mittojaan, vaan meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme etsii jokaiselle asiakkaalle oikeat koot valikoimastamme. Henkilökuntamme osaa myös auttaa etikettiä koskevissa kysymyksissä. Sovituksen ja tuotteiden varaamisen jälkeen, tulostamme tilausvahvistuksen, josta käy selville kaikki varausta koskevat tiedot. Kopio tilausvahvistuksesta tulee myös asiakkaalle, jonka lisäksi lähetämme sen myös halutessanne sähköpostiinne. Varaukset ovat aina sitovia. Veloitamme 50€ varausmaksun sovituksen yhteydessä varatuista puvuista. Tämä koskee myös vanhojen tanssi pukuja. Varausmaksu vähennetään pakettihinnasta maksuhetkellä. Maksettuja varausmaksuja emme palauta asiakkaalle peruutuksen sattuessa.

Varausta tehdessämme kysymme aina asiakkaalta henkilöllisyystodistuksen. Vuokraustoiminnassa henkilöllisyyden varmistaminen on yleinen käytäntö. Voit halutessasi tutustua tietosuojaselosteeseen nettisivuillamme.

Kiireellisissä tapauksissa pystymme huoltamaan pukupaketin asiakkaalle heti mukaan lähteväksi ma - pe klo 10 - 14.30. Kiireaikoina tämä ei ole mahdollista. Sovitusaika heti mukaan lähtevälle puvulle tulee varata puhelimitse, jolloin voimme varmistaa asian. Heti mukaan lähtevistä puvuista veloitamme 25 euron pikatoimituslisän, tämä koskee saman ja seuraavan vuorokauden aikana noudettavia pukuja. Arkisin klo 15 jälkeen ja lauantaisin emme pysty valmistamaan heti mukaan lähteviä pukupaketteja.

Kannattaa käydä ajoissa sovittamassa pukua, koska joskus kaikki tietynkokoiset tuotteet on varattu asiakkaille, jotka ovat käyneet jo aikaisemmin varaamassa pukunsa. Kiireisimpiä aikoja ovat itsenäisyyspäiväviikko, vanhojen tanssit helmikuussa ja kesän hääsesonki. Koska mittanne jäävät tietokantaamme, puvun varaus onnistuu jatkossa helposti vaikkapa puhelimitse tai sähköpostitse.

Vuokrattavat tuotteet on mahdollista vakuuttaa, jolloin asiakkaan omavastuu on 0 euroa, jos jotain menee pilalle. Vakuutus ei kata tuotteen/tuotteiden katoamista, kaulussilkin tuhoutumista (frakki ja smokki) eikä selkeästä piittaamattomuudesta tai tahallisuudesta johtuvia tuhoja. Vakuutus on vapaaehtoinen. Vakuutuksen hinta on 35€ ja vakuutuksen voi ottaa vain pukupaketeille. Jos jokin osa puvusta tuhoutuu ja asiakas ei ole ottanut vakuutusta, on asiakas velvollinen lunastamaan kyseisen tuotteen itselleen sen hetkisellä listan mukaisella myyntihinnalla. Jos tuotteet tai tuotteita katoaa, niin asiakas on velvollinen korvaamaan tuotteen sen hetkisellä hinnaston mukaisella myyntihinnalla.

Ilmoitattehan sovituksen yhteydessä, jos ihonne on herkkä tai olette aikaisemmin saaneet pesuaineista allergiaa. Esimerkiksi käyttämämme tärkki saattaa joillekin aiheuttaa allergisen reaktion.

3. Tuotteiden haku

Maksun voitte suorittaa pukua noudettaessa. Yrityksiltä voimme veloittaa maksun laskulla, jolloin tarvitsemme yrityksen nimen lisäksi osoitteen, sähköpostiosoitteen, laskutustiedot, y-tunnuksen sekä yhteyshenkilön nimen. Pidätämme oikeuden kieltäytyä myymästä laskutuksella. Yksityishenkilöillä ei ole mahdollisuutta saada tuotteita laskulla.

Puvun voi noutaa kuka vain, kunhan meille on varmaa, että vuokraaja on valtuuttanut hakijan noutamaan pukunsa. Tämän voi osoittaa esim. tilausvahvistuksella. Jos pukua haluaa sovittaa vielä noudon yhteydessä, on hyvä varata sovitusaika etukäteen sitä varten. Pukua tulisi sovittaa 24 h ennen tilaisuutta. Jos koot ovat muuttuneet sovituksesta tai on sattunut jonkinlainen virhe, saamme tällöin asian korjattua.

4. Puvun palautus

Puvun voi palauttaa myös vuokraajan valtuuttama henkilö. Toivomme asiakkaan ilmoittavan palautuksen yhteydessä, jos puku tai jokin sen osista on kärsinyt jonkinlaista vahinkoa tai jokin tuote on kadonnut. Frakkipalvelu Nam huolehtii pukujen pesusta. Mikäli pukua ei palauteta viimeistään viimeisenä palautuspäivänä, on Frakkipalvelu Namilla oikeus veloittaa kohtuullinen korvaus myöhästymisestä, joka on pääsääntöisesti +25% vuokrahinnasta. Jos asiakas jostain syystä ei pysty palauttamaan vuokrapakettia sovittuna palautuspäivänä, niin silloin täytyy olla yhteydessä Frakkipalvelu Namiin, tällöin voimme varmistaa että onko vuokra-ajan jatkaminen mahdollista. Jos asiakas toistuvista pyynnöistä huolimatta ei palauta vuokraamaansa pukupakettia on Frakkipalvelu Namilla oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset jotka johtuvat pitkittyneestä vuokra-ajasta.

Mitat säilyvät tietokannassamme. Jos haluatte vuokrata asun myöhemmin uudelleen, voitte varata sen esim. puhelimitse tai sähköpostitse. Tässä tapauksessa varmistamme vielä, että kyseiset tuotteet ovat vapaana ja vahvistamme varauksen onnistumisen asiakkaalle. Mitat pätevät kaikkiin pukuihin. Jos omiin mittoihinne on tullut muutoksia, kannattaa kuitenkin käydä sovittamassa, niin osaamme varata oikean kokoiset tuotteet.

Sovitusaikakalenteri